tiistaina, maaliskuuta 04, 2014

OptiMSM-geeli jälleen myynnissä FinnMSM Oy:n verkkokaupassa!
OptiMSM Geeli 200 ml (pumppupullo). Hinta 14,50 € / pullo + postituskulut 5,00 €. Tilatessasi samalla kertaa muita tuotteita, postimaksu ei muutu.
                                                  
OptiMSM geeli
FinnMSM Oy:n verkkokaupassa on jälleen saatavana OptiMSM geeliä, joka on lääketieteen tohtori Stanley Jacobsin yli kymmenen vuotta sitten kehittämä valmiste. Se hyödyntää OptiMSM:ää paikallisesti käytettynä kivun hallintaan. Geeli on samalla myös ihon ja hiusten hoitoon tarkoitettu MSM- tuote. Tri Jacobs on vuosien mittaan tuottanut suurta apua tuhansille potilailleen juuri tämän OptiMSM geelin avulla.

OptiMSM geeli on täysin hajuton (=tuoksuton), miellyttävän nopeasti ihon läpi imeytyvä väritön voide, jota voivat käyttää myös ne todella harvat henkilöt, joille MSM jauheena tai tabletteina ei jostain syystä sovi. Mainittakoon esimerkkeinä vaikka raskaana olevat tai imettävät äidit, sekä verenohennuslääkkeitä käyttävät henkilöt. On hyvä muistaa, että ennen geelin sivelemistä iho on pestävä huolellisesti, jotta ihon pinnassa olevat epäpuhtaudet eivät tunkeutuisi MSM:n vaikutuksesta ihon läpi verenkiertoon. Levitä geeliä puhtaalle iholle runsaasti useita kertoja päivässä. Sivele kevyesti hieroen kunnes voide on kokonaan imeytynyt. 

OptiMSM geeli on erinomainen kosteus- ja kasvovoide, ja sitä voi käyttää myös parranajon jälkeen joko After Shave tuotteiden sijasta tai niiden lisäksi. Kun muistetaan, että MSM saattaa vaikuttaa arpikudoksiin pehmentävästi ja myös vanhenevan ihon ryppyjen poistajana, OptiMSM geelin käyttö saattaa olla todellinen "nuorennusleikkaus" ilman plastiikkakirurgin veistä! Kannattaa kokeilla! Voit käyttää tuotetta myös hiuksiin niiden pesun jälkeen.

Tohtori Stanley Jacobs on luovuttanut Euroopan yksinoikeuden OptiMSM geelin kaupalliseen levitykseen KALA HealthInternationalille, jonka Hollannin toimipiste sitten jakaa Euroopan alueelle kyseistä tuotetta. FinnMSM Oy on tehnyt kaupallisen sopimuksen KALA Health Internationalin kanssa ja toimii jälleenmyyjänä myös kaikkien muidenkin OptiMSM- tuotteiden osalta. Tällä hetkellä valikoimissa ovat geelin lisäksi OptiMSM jauhe, -tabletit ja MSM-Gluco-Chondro- tabletit sekä Lihas- ja nivelvoide.
OptiMSM on Bergstrom Nutrition yhtymän valmistama MSM-tuote, joka on saanut ensimmäisenä maailmassa tuotteilleen ns. GRAS- (Generally Recognized as Safe) epiteetin, mikä tarkoittaa, että tuote on todettu turvalliseksi, koska tuotteen valmistuksen kaikissa eri vaiheissa jokainen puhtauteen ja tuoteturvallisuuteen liittyvä seikka tarkistetaan, ja prosessia valvoo puolueeton tarkastuselin. Katso video: http://www.youtube.com/watch?v=i8O0hT5ZXwY
Lähetä kommentti