lauantaina, maaliskuuta 08, 2014

SmartPost ja FinnMSM Oy:n lähetykset
FinnMSM Oy toimittaa tilaukset mahdollisimman nopeasti asiakkaalle hänen ilmoittamaansa osoitteeseen. Perimme käsittely- ja toimitusmaksua 5,00 /lähetys riippumatta lähetyksen koosta. Kannattaa siis tilata yhdellä kertaa useampi tuote, jotta postimaksun osuus tuotetta kohti jäisi mahdollisimman pieneksi. Yhdessä naapurin tai sukulaisen kanssa tehty tilaus tuottaa nopeasti säästöä. Rekisteröidylle asiakkaalle (kanta-asiakas) tulee vielä lisäsäästöä, jos tilauksen arvo ilman postikuluja ylittää 80,00 !
FinnMSM Oy:llä on käytössään Itellan normaalien palvelujen lisäksi Itellan  SmartPost. Se on joustava tapa toimittaa asiakkaiden verkkokaupastamme tilaamat tuotteet noutopisteeseen, josta asiakkaan on helppo noutaa ne oman aikataulunsa mukaisesti. Pakettiautomaatit ja noutopisteet ovat vaihtoehtoinen palvelu täyden palvelun postien rinnalla.  Lähes 80 % posteissa asioinneista on nykyisin lähetysten noutamista ja yhä useampi verkkokaupan asiakas haluaa valinnanvaraa siihen, mistä pakettinsa noutaa.

OptiMSM-jauhepakkaukset lähetetään normaalisti kirjepostina, mikäli määrä on enintään 800 g (150 g, 400 g ja 800 g). Postinkantaja tuo lähetyksen perille kotiin.
Jos määrä ylittää tuon 800 g, lähetämme tilauksen joko maksikirjeenä tai pakettina. Postinkantaja tuo maksikirjeet kotiin, mutta mikäli paikalla ei ole kukaan vastaanottamassa lähetystä, se on noudettava lähimmästä Postin toimipaikasta.
Maksikirjeenä toimitamme myös tilaukset, jotka sisältävät tablettipurkkeja, jotka eivät mahdu postiluukusta (OptiMSM tabletit, Ester-C, Krilliöljy, Q10 jne). Näissä tapauksissa on suositeltavaa valita toimitustavaksi SmartPost, jolloin asiakas voi siis noutaa lähetyksen valitsemastaan noutopisteestä haluamanaan ajankohtana. 
Eri puolille Suomea avataan vuoden 2013 aikana yhteensä 235 uutta Postin pakettiautomaattia ja R-kioskien yhteydessä toimivaa noutopistettä. Uusien palvelupisteiden avaaminen on osa Itella Postin tavoitetta 1500 palvelupisteen verkostosta vuoteen 2016 mennessä. Nyt palvelupisteitä on yhteensä noin 1100 ja tämän vuoden loppuun mennessä runsaat 1300. Uusien palvelupisteiden sijainnit tarkentuvat vaiheittain ja niistä kerrotaan lähempänä avaamisajankohtaa.

Ei kommentteja: