torstaina, maaliskuuta 13, 2014

Tutkimus: Polvikivut eivät lievittyneet glukosamiinilla!UUDEN tutkimuksen mukaan glukosamiini ei estä nivelen ruston kulumista eikä vähennä kipua. Monet nivelten kulumista kärsivät käyttävät glukosamiinia, jota myydään Suomessa lääkkeenä. Sen ajatellaan tukevan niveltenrustoa, koska kehon solut käyttävät glukosamiinia solun tukirangan rakennusaineena. Tutkimus ilmestyi yhdysvaltalaisten reumatutkijoiden lehdessä Arthritis&Rheumatology. HS
SI1 0


Lääkärien keskuudessa on jo pitkään kiistelty edellä uutisoidusta seikasta, eikä asiaan ole saatu yksiselitteistä varmuutta. Nyt tämä tutkimus osoittaa, että glukosamiini ei näytä auttavan polven  nivelrikon hoidossa. Tässä tutkimuksessa käytettiin pelkkää glukosamiinisulfaattia, sitä samaa, jota lääkärit määräävät potilailleen, jotka sitten ostavat lääkkeen apteekista.
Ongelmana glukosamiinin hyödyntämisessä on, että tämä ravinne ei suun kautta nautittuna pääse perille solun sisään, jossa siitä olisi hyötyä. Mutta sitten, kun nautittavaan lisäravinnetuotteeseen lisätään puhdas metyylisulfonyylimetaani, asia muuttuukin aivan olennaisesti, koska tämä lisäaine (lyhennettynä MSM, puhtaimmassa muodossaan OptiMSM) on ratkaisevan tärkeässä asemassa avatessaan tien solun seinämän läpi ja kuljettaessaan glukosamiinimolekyylit solun sisään, juuri sinne, missä niitä tarvitaan, missä elimistö hyödyntää ne rakentaessaan uusia soluja.

MSM:n eräs sen monista hyödyllisistä ominaisuuksista on sen kyky läpäistä aivo-verieste (Blood-Brain Barrier) ja samalla toimia erilaisten ravinteiden, vitamiinien ja lääkeaineiden kuljettajana solun sisään. Samalla se myös ohjaa ulos solun seinämän läpi solulle tarpeettomia ja jopa vahingollisia kuona-aineita. Toisin sanoen MSM puhdistaa soluja. Kun sillä on myös tulehduksia ja kipua estävä vaikutus, se toimii näin nivelrikon hoidossa ihanteellisella tavalla.


FinnMSM Oy:n OptiMSM & Glukosamiini & Kondroitiinisulfaattivalmiste on osoittautunut erinomaiseksi avuksi jo tuhansille asiakkaillemme, jotka sitä ovat käyttäneet. He eivät voi olla väärässä!

Ei kommentteja: