Loading...

perjantaina, maaliskuuta 01, 2013

Päivän Terveysvinkki 21/365: Auringonvalo, D-vitamiini ja syöpä


"Syöpäluvut ovat korkeampia niillä ihmisillä joilla on alhaisin D- vitamiinin taso. Päivittäinen 10 - 30 minuutin oleskelu luonnollisen auringonvalon vaikutuspiirissä (ilman aurinkovoidetta mutta siten, että iho ei vielä ala punoittaa tai palaa), on turvallisin tapa nostaa D-vitamiinin tasoa. Kannattaa altistaa suojaamaton iho kesällä päivittäin luonnolliselle auringonvalolle D-vitamiinin tason lisäämiseksi ja harkita purkista saatavaa D3-vitaaminitäydennystä talvella."


Jos haluat nähdä samanlaisia vinkkejä kuin tämä, pysy kanavalla, sillä tarkoitukseni on tuottaa vuoden jokaiselle päivälle uusi vinkki. 
Voit myös ladata puhelimeesi ilmaisen englanninkielisen sovelluksen ”Health Tip Of The Day” App Storesta osoitteessa: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday tai voit tarkistaa sen Facebookissa osoitteessa http://facebook.com/HealingWithNutrition
 Ja vielä yksi mielenkiintoinen linkki:

Kannattaa käydä lukemassa myös Christer Sundqvistin blogia Iltalehden sivuilta !

 

 
"Cancer rates are higher in people with the lowest levels of Vitamin D.  10-30 minutes of natural sunlight daily (without sunblock but before skin turns pink or burns) is the safest way to raise Vitamin D levels.  Consider exposing your non-sunblocked skin to natural sunlight daily to increase Vitamin D levels in summer, and consider a D3 supplement in winter."


If you want to see the same tips as this, stay tuned, as the intention is to produce a new tip every day.  
Or you can download HealthTip Of The Day from the app store at: http://itunes.com/apps/healthtipoftheday, or you can check it out on Facebook at: http://facebook.com/HealingWithNutrition

Christer Sundqvist told us About Chaga in Iltalehti. Read what Wikipedia tells in English!
 

 
Lähetä kommentti