Loading...

keskiviikkona, tammikuuta 02, 2013

RikkiMikko toivottaa Onnea Vuodelle 2013

Hyvät FinnMSM Oy:n asiakkaat!

RikkiMikkohaluaa lausua parhaan kiitoksensa päättyneen vuoden yhteistyöstä ja toivottaa onnea ja menestystä vuodelle 2013!

Alkavan vuoden tarjouksena FnnMSM Oy toimittaa kaikki 1.1. - 15.1.2013 saapuneet, rekisteröityneiden asiakkaiden tilaukset ilman postimaksua.

FinnMSM Oy pyrkii kehittämään toimintaansa asiakkaan hyväksi. Seuraavat asiat tulevat mieleen näin uuden vuoden alkaessa:
1.
FinnMSM Oy:ntuotteiden hinnat eivät muutu, vaikka valtiovallan toimenpiteiden johdosta hintapaineita onkin syntynyt arvonlisäveron korotuksen vuoksi.
2. Toimitusmaksut pysyvät entisellään, toimitusajat sen sijaan muuttuvat.
3. Toimitusehtoihin tulee yksi vaihtoehto lisää.
4. Rekisteröityneille asiakkaillemme kuponkitarjous, joka on voimassa 15.1.2013 saakka.

1. Vuoden alussa astuivat voimaan arvonlisäverojen korotukset; aikaisempi 13 % vero nousee 14 %:iin ja 23 % vero 24 %:iin. FinnMSM Oy ei siirrä muutoksia tuotteiden hintoihin, vaan tulee asiakkaitaan vastaan siltä osin.

2. Tuotteiden toimitusaikoihin tulee muutos. Aikaisemman käytäntömme mukaisesti lähetykset toimitettiin ensimmäisen luokan kirjeinä tai maksikirjeinä. Tammikuun alusta 2013 alkaen mainitut lähetykset toimitetaan toisen luokan lähetyksinä, mutta toimitamme tuotteet asiakkaillemme entisillä käsittely- ja postitusmaksuilla, eli asikkaan maksettavaksi tulee edelleenkin 5,00 €/lähetys riippumatta lähetyksen koosta. Näin kompensoimme sen, että Itella (Suomen Posti) nostaa postimaksuja keskimäärin jopa yli 10 %.

3. Asiakas voi nyt valita myös kiireellisissä tapauksissa Priority-vaihtoehdon, jolloin käsittely- ja postitusmaksu on 7,50 €/lähetys.

4. Markkinointiviestin mukana (rekisteröidyille asiakkaille lähetetty sähköpostiviesti) olet saanut kuponkikoodin, jonka avulla saat viiden euron alennuksen tilauksestasi.

Muistathan, että aidon OptiMSM:n tunnistat logosta, jonka käyttöön ovat oikeutettuja ainoastaan valtuutetut OptiMSM:n maahantuojat ja jälleenmyyjät. Kannattaa varoa niitä kauppiaita, jotka väittävät myyvänsä OptiMSM-tuotteita, mutta joilla tämä logo ei ole näkyvillä!


Aito OptiMSM sisältää farmakologista, täysin puhdasta, ihmisille tarkoitettua MSM:ää, toisin kuin jotkut halvalla tuotetut MSM-tuotteet, jotka saattavat sisältää raskasmetalleja, bakteeri- ja muita jäämiä.

FinnMSM Oy:n logistiikkaketju on jokaisen tuontierän osalta täysin jäljitettävissä, ja ulkopuolinen, luotettava ja elintarvikepakkaamiseen erikoistunut pakkaamomme huolehtii siitä, että pakkauksiin päätyy ainoastaan puhdasta OptiMSM-jauhetta, joka on valmistettu yksinoikeudella USA:ssa Bergstrom Nutritionin tehtaassa.

Tablettituotteemme pakataan niinikään erittäin tarkkaan valvotuissa olosuhteissa Hollannissa Kala Health Internationalin tuotantolaitoksissa http://www.kalahealthinternational.com/
Lähetä kommentti