Loading...

perjantaina, tammikuuta 25, 2013

Krilli - Etelämeren aarre

RikkiMikko on suomentanut ja toimittanut tämän artikkelin.

Huomaa linkit (värilliset ja alleviivatut sanat tai lauseet), joiden kautta saat lisätietoa kustakin asiasta!


Tutkijat ovat tunnistaneet toisaalta omega-3 rasvahapon kudoksissa olevan pitoisuuden, sekä toisaalta veren ja punaisten verisolujen ja samalla yleisen terveyden välisen yhteyden sydän-verisuonijärjestelmässä.  Omega-3 tarjoaa tunnustettuja, myönteisiä vaikutuksia edistettäessä sydämen ja verisuonten terveyttä, ja siten ajatus ravinnossa olevan suuremman omega-3:n osuuden merkityksestä saa näin tukea.

Asiaa tukeva, mutta ei aivan ratkaiseva tutkimus osoittaa, että EPA ja DHA omega-3 rasvahappojen käyttö voi vähentää sepelvaltimotaudin riskiä. Yksi kapseli Superba Krilliöljyä sisältää 500 mg puhdasta Etelämantereen krilliöljyä, joka tuottaa 90 mg EPA ja DHA omega-3-rasvahappoja.


Mekanismit, joiden kautta omega-3-fosfolipidit edistävät sydämen terveyttä 


Tutkijat ovat ehdottaneet useita erilaisia ​​mekanismeja, joilla omega-3-fosfolipidit edistävät sydämen terveyttä. Solutasolla, omega-3-fosfolipidit ovat osa solukalvoja, muuttavat kalvon ominaisuuksia, ja edistävät tervehdyttävästi tulehdusvastetta, sisältyvät prosessiin osallistuvien entsyymien moduloinnissa solujen signaalireitityksessä, ja muuttamassa geenin ilmentymistä.

Omega-3 säätelee sydänperäisiä riskitekijöitä


Omega-3 auttaa parantamaan sydämen terveyttä eri tavoin. Omega-3:n on havaittu tukevan verenpaineen ja kolesterolitasojen säätelyä normaalille alueelle. Se näyttää edistävän säännöllistä sydämen rytmiä. Omega-3: n tuki normaalissa veren hyytymisprosessissa voi ylläpitää tervettä veren hyytymistä. Omega-3:n myös uskotaan auttavan pitämään verisuonet puhtaina ja joustavina. Vaikuttamalla eri tavoin sydämen terveyteen, omega-3 auttaa pitämään sekä sydämen ja valtimot terveinä.Superba Krilli öljy tarjoaa sydäntä suojaavia omega-3:n fosfolipidejä

Superba Krilliöljy tarjoaa omega-3:n fosfolipidien muodossa, pääasiassa fosfatidyylikoliinina. Omega-3:n saatavuus lisääntyy, kun se toimitetaan fosfolipidien muodossa verrattuna siihen, että se toimitetaan muiden lähteiden kautta, koska omega-3:n fosfolipidien imeytyminen ohutsuolessa on tehokkaampi kuin omega-3:n triglyseridien, (jossa muodossa omega-3 esiintyy tavallisessa kalaöljyssä). Imeytymisen jälkeen fosfatidyylikoliini liittyy osaksi solukalvoja ja osallistuu kehon elinten ja kudosten rasvahappojen kuljetukseen veressä ja läpi solukalvojen. Lysofosfatidyylikoliinin uskotaan vaikuttavan rasvahappojen jakeluun, koska sillä on rooli lipoproteiinikokoonpanoissa, jotka toimivat ajoneuvoina, jotka kuljettavat rasvahapot veren seerumin välityksellä. Tietyissä eläinmalleissa fosfatidyylikoliinin ruokavaliosta poistamisen jälkeen, vähentyi rasvahapon kuljetus kudoksiin merkittävästi, johon on havaittu liittyvän rasvan kertymistä maksassa. Seurauksena omega-3:n saatavuus paranee, kun toimitetaan fosfolipidejä ihmisille. On ehdotettu, että superba Krilli Oil on ylivoimainen omega-3 edistämään sydämen terveyttä.


Omega-3 -indeksi heijastaa yksilön omega-3 lisäravinteiden vaikutusta

Sydämen hyvinvoinnin tukemisessa suositellaan suurempaa ravinnosta saatavan omega-3:n määrää sen roolin merkityksen vuoksi.
Omega-3 -indeksi, diagnoosityökalu, voi antaa palautetta yksilön omega-3:n lisäravintoannostuksessa. Kirjaamalla omega-3:n pitoisuusprosentti punasoluissa, omega-3 -indeksi on hyödyllinen viite henkilön pitkän aikavälin omega-3:n nauttimisesta. Koska Omega-3 -indeksi heijastaa omega-3:n pitoisuutta solukalvoissa, indeksin ehdotetaan korreloivan sekä sydämen että kehon omega-3:n aseman kanssa, mikä tarjoaa hyödyllisiä vaikutuksia sydämelle ja verisuonille. Toisin sanoen, parantamalla EPA:n ja DHA:n suhdetta muihin rasvahappoihin solun kalvossa, saadaan vahva merkki sydämen terveyshyödyistä.


VIDEOITA:

http://www.superbakrill.com/movies.cfm?id=58 
Kala Health Internationalin astaksantiinia sisältävät Superba Krilliöljykapselit edullisesti täältä 
Katso myös www.finnmsm.fi
Lähetä kommentti