maanantaina, syyskuuta 03, 2012

Glucosamine + MSM Muscle & Joint Cream with Cetyl Myristoleate. A KALA Health productKALA means "health" in Hindi, "well" in Greek,
and "the eternal circle of life" in Sanskrit
KALA on hindinkielen sana, joka on suomeksi "terveys". Vedessä uivan otuksen kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. No, onhan kala terveellistä ravintoa!
 
MSM Glukosamiinivoide, jossa mukana setyyli myristoleaatti
 
MSM (metyylisulfonyylimetaani): Luonnollinen orgaaninen rikkiyhdiste, jota on tutkittu paljon jo yli kolmekymmentä vuotta. Yhdessä glukosamiinin kanssa se on yksi laajimmin käytetyistä nivelten hyvinvointia tukevista ja kipua lievittävistä lisäravinteista.
Glukosamiini: Glukosamiini on yhdiste jota esiintyy luonnollisesti elimistössä. Glukosamiinia tarvitaan glykosaminoglykaanin tuottamiseen, molekyylin, jota tarvitaan ja ruston ja kehon muiden kudosten muodostamiseen ja korjaamiseen. Glukosamiinin tuotanto hidastuu iän myötä.
Paholaisen kynsi (Radix harpagophytum): tunnettu luonnollinen, tehokas kasviperäinen ainesosa, kun sitä käytetään paikallisesti lihasten ja nivelten hoitoon.
Boswellia Extract: Boswellia serrata puun uute. Monia ihmisiä Boswellia auttaa ylläpitämään nivelten terveyttä ja tukee niiden liikkuvuutta.
Kurkumauute: Kurkuma tulee Curcuma longa kasvin juuresta. Kurkumaa on pitkään käytetty tehokkaana kasviperäisenä lisäaineena sekä Kiinan että Intian lääketieteen järjestelmissä.
Helokkiöljy: sisältää omega-6-rasvahappoa, joka on öljyn aktiivinen ainesosa. Sitä on tutkittu monenlaisten häiriöiden yhteydessä, erityisesti sellaisissa, jotka syntyvät välttämättömien rasvahappojen aineenvaihduntatuotteina.
Muut eteeriset öljyt: Tässä valmisteessa käytettyjä eteerisiä öljyjä on hyödynnetty vuosisatojen ajan käsittelemään monenlaisia ihoon ja lihasten hyvinvointiin liittyviä ongelmia antamaan tuotteen koostumukseen sille ominaisen terapeuttisen tuoksun. Mentoli on sisällytetty linimentteihin ja voiteisiin lihasten ja luuston tueksi. Piparminttuöljyä käytetään sen viilentävän vaikutuksen vuoksi ihoa virkistämään. Se on aromaattinen öljy ja se voi tukea terveitä lihaksia ja niveliä.
Setyyli myristoleaatti on yleinen nimi yhdisteelle, cis-9-setyyli myristoleaatti, joka syntyy ihmisten ja tiettyjen eläinten elimistössä setyylialkoholin ja mysristoleiinihapon (Wikipedia: http://fi.wikipedia.org/wiki/Myristoleiinihappo)  yhdistelmänä. Käytön tarkoituksena on, että se voi estää inflammatoristen prostaglandiinien ja leukotrieenien tuotannon.  Setyyli myristoleaatti on luonnollinen keskipitkän ketjun rasvahappo, jota esiintyy tietyissä eläimissä, kuten lehmissä, valaissa, majavissa ja hiirissä. Ravintolisäksi se uutetaan erittäin hyvin puhdistetusta naudantalista ja valmistetaan sen jälkeen kapseleiksi ja tableteiksi. Setyyli myristoleaatti on saatavilla myös voiteina paikalliseen käyttöön.
Setyyli myristoleaatin löysi vuonna 1972 filosofian tohtori Harry W. Diehl, National Institutes of Healthin tutkija. Tuolloin tri Diehl oli vastuussa anti-inflammatoristen lääkkeiden testauksesta koe-eläimille. Jotta hän saattoi testata lääkkeitä, hänen oli ensin keinotekoisesti aiheutettava niveltulehdus eläimille ruiskuttamalla lämmöllä tapettu bakteeri nimeltään Freundin adjuvantti. Tri. Diehl oli havainnut, että albiinohiiret eivät saaneet niveltulehdusta bakteeri-injektion jälkeen. Lopulta hän pystyi määrittämään että setyyli myristoleaatti oli se luonnostaan esiintyvä tekijä hiirissä, joka oli tämän suojan takana. Kun setyyli myristoleaatti ruiskutettiin eri kantoja edustaviin rottiin, se tarjosi niillekin saman suojan niveltulehdusta vastaan. Onkin ehdotettu, että se toimii kehossa yhdistettynä "voiteluaineena" ja anti-inflammatorisena aineena.

Ei kommentteja: