perjantaina, syyskuuta 07, 2012

Tuotteita lemmikkieläimilleEnnakkotietoa tuotteesta, joka tulee Suomen markkinoille syyskuussa 2012

Arthrix®  for Dogs
FinnMSM Oy on päättänyt lisätä tuotevalikoimaansa mielenkiintoisen uuden tuotteen! Tämä koirille ja kissoille tarkoitettu tuote saattaa pelastaa lemmikkisi vanhenemisen aiheuttamien nivelvaivojen aiheuttamilta kärsimyksiltä. Sen sisältämät lääkelaatua edustavat, tehokkaat ja puhtaat aineosat ovat tuttuja ihmisillekin lohtua ja lievitystä tuovia ravintoaineita, joita ikääntyvä lemmikki ei enää pysty riittävästi saamaan tavallisesta ravinnosta.
ARTHRIX-Plus on purutabletti ja siinä on vahva, lemmikkiä miellyttävä maku!

  OptiMSM® on puhtain (99,9%) saatavilla oleva MSM:n muoto, jonka tuottaa Bergström Nutrition Yhdysvalloissa, ja se on puhdistettu useita kertoja tislaamalla. MSM on luonnollisin ja biologisesti kaikkein aktiivisin DMSO:n metaboliitti. MSM on sisältää metyyliryhmiä ja rikkiä.

•  Regenasure
® glukosamiini on yhdysvaltalaisen Cargillin valmistama erittäin tiiviissä muodossa oleva glukosamiinin muoto, joka on tuotettu kasvisperäisestä lähteestä. Regenasure®  glukosamiini on peräisin viljasta, jonka valmistuksessa on käytetty ainutlaatuista käymisprosessia. Se on> 98% puhdasta, eikä sen nauttiminen aiheuta allergisten reaktioiden riskiä! HCl-muodossa oleva aine sisältää 83% puhdasta glukosamiinia (sulfaattimuodossa oleva glukosamiini sisältää vain vain 59%!) ja se on on kaikkein tiivistetyimmässä muodossa oleva glukosamiini.

  CM Complex on yksinoikeudella valmistettu ja patentoitu seos pitkäketjuisia setyylirasvahappojen estereitä, jotka ovat peräisin naudan taliöljystä. CM Complex sisältää 20% setyylimyristoleaattia ja useita muita rasvahappoestereitä, kuten setyylipalmitaattia, setyylilauraattia, setyylipalmitaattia ja setyylioleataattia eli setyyliesterivahaa). Nämä luonnolliset ainesosat stimuloivat voitelua nivelissä.

  ChondroPure®  on farmaseuttista laatua oleva kondroitiinisulfaatti, joka on tuotettu Yhdysvalloissa käyttäen raaka-aineena naudan henkitorvesta saatua solukkoa.
ChondroPure® kondroitiinisulfaatin pitoisuus on taattu puhtaudeltaan > 90 % (entsymaattisen HPLC mukaan), ja pienimolekyylinen koko takaa optimaalisen saannin elimistöön (90% molekyyleistä on <10,000 daltonia).

  Ester-C
® on patentoitu, pH-neutraali C-vitamiinin muoto, joka sisältää treonihappoa, joka on askorbiinihapon luonnollinen metaboliitti. Tutkimus osoittaa, että Ester-C® imeytyy verenkiertoon "tavalliseen" C-vitamiiniin (askorbiinihappo) verrattuna kaksi kertaa nopeammin, tuottaa kaksi kertaa niin korkean seerumin askorbaattitason ja vaikuttaa edelleen kehossa kaksi kertaa kauemmin (Tämä havainnollistaa sen, että Ester-C® on paljon tehokkaampaa kuin "tavallinen" C-vitamiini. Ester-C®
:n on osoitettu tukevan merkittävästi nivelten kuntoa.
  OmniMin®  on luonnollinen yli 70 kivennäis-ja hivenaineen tiiviste, jotka ovat peräisin Isosta Suolajärvestä(engl. Great Salt Lake) on Yhdysvaltojen Utahissa , Kaikki mineraalit ovat luonnollisessa, ionimuodossa, joka on tehokkain muoto kehossa. Mineraalit ja hivenaineet ovat tärkeitä kofaktoreita monissa entsyymiprosesseissa, ja siitä yleensä tulee puute ennen muita ravinnon ainesosia. OmniMin® natriumpitoisuus on alhainen, ja se tukee yleistä terveyttä, immuunijärjestelmän toimintaa ja suorituskykyä.
 
ARTHRIX-Plus on purutabletti ja siinä on vahva miellyttävä maku!
Mitä se vaikuttaa? Koirille tarkoitettu ARTHRIX Plus sisältää voimakkaita ravinteita korkeina pitoisuuksina, joiden tiedetään tukevan nivelten liikkuvuutta ja suojaavan ikääntymiseen liittyviltä yleisiltä vaivoilta. Se on pitkällä aikavälillä ihanteellinen ravintolisä nivelten huollon kannalta. Koirille tarkoitetun ARTHRIX Plussan ravinteet parantavat nivelten liikkuvuutta ja antavat lemmikillesi entistä paremman mahdollisuuden hyödyntää omaa parantavaa järjestelmäänsä. ARTHRIX Plus lisää lemmikkisi elinvoimaa!

KUKA HYÖTYY KOIRILLE TARKOITETUSTA  ARTHRIX PLUSSASTA?
Vaikka meidän tavallisen vahvuinen Koirille tarkoitettu ARTHRIX on ihanteellinen täydennys pitkällä aikavälillä minkä ikäisille koirille tai kissoille tahansa, Koirille tarkoitetun ARTHRIX Plussan ravinteet on nimenomaisesti suunniteltu eläinlääkinnälliseksi tuotteeksi tukemaan vanhojen koirien nivelten kuntoutumista

KUINKA TURVALLINEN SE ON? 
 Koirille tarkoitetun ARTHRIX Plussan ainesosat ovat lääke laatu ja ne on kehitetty viimeisimpiin tieteellisiin oivalluksiin perustuen. Mitään kielteisiä vaikutuksia ei ole koskaan liittynyt Koirille tarkoitetun ARTHRIX Plussan ravinteiden käyttöön.  Se ei ole lääke, vaan terveysvaikutteinen ravintolisä.

PITÄISIKÖ MINUN KÄYTTÄÄ ARTHRIX-PLUSSAA ARTHRIXIN SIJAAN?
Tämän päätöksen pitäisi perustua pitkälti koiran kuntoon ja omaan tilanteeseesi.  Ota huomioon, että useimmissa markkinoilla kaupan olevissa ravintolisätuotteissa on yhdistettynä vain muutamia ainesosia. Verratkaapa tätä: Koirille tarkoitetussa ARTHRIX-Plussassa on kuusi ainesosaa suurina pitoisuuksina, jotka kaikki toimivat yhdessä oman lemmikin tilanteen parantamiseksi! Tulet huomaamaan, että Koirille tarkoitettua vahvaa ARTHRIX-Plussaa antamalla näet ravinteiden kaikki erilaisten ainesosien ominaisuudet ja hyödyt nopeammin kuin tarjoamalla pelkkää ARTHRIXia. 

http://www.kalahealthinternational.com/arthrix_plus_en.htm
Tämä on ennakkotieto tuotteesta, joka tulee Suomen markkinoille syyskuussa 2012
http://www.finnmsm.fi

Ei kommentteja: