Loading...

perjantaina, joulukuuta 16, 2011

KRILLIÖLJY ENSILUOKKAINEN OMEGA-3 RASVAHAPON LÄHDE


ENSILUOKKAINEN OMEGA-3 RASVAHAPON LÄHDE Is Krill Oil 48 Times Better Than Fish Oil?

MIKSI KRILLIÖLJY?
Krilliöljyn positiiviset vaikutukset (erinomaisena omega-3:n lähteenä) ovat moninaiset. Muutamia mainitakseni:
-          Vaikuttaa positiivisesti mielenterveyteen ja käyttäytymiseen
-          Tukee nivelten ja lihasten hyvinvointia
-          Tervehdyttää verenkiertoa
-          Tervehdyttää hengityselinten toimintaa

Pure Krill Oil


-          Tervehdyttää hengityselinten toimintaa
MIKSI KRILLIÖLJY ON PAREMPI KUIN KALAÖLJY

Myös kalaöljyissä esiintyy tärkeitä rasvahappoja, kuten EPA ja DHA, mutta kalaoöjyissä on krilliöljyyn verrattuna suuri ero. Kalaöljyjen omega-3 rasvahapot ovat sitoutuneina triglyserideiksi, kun krilliöljyssä ne ovat suurimmaksi osaksi fosfolipideihin kiinnittyneenä. Nämä fosfolipidit tekevät krilliöljystä kalaöljyihin verrattuna ylivoimaisen omega-3 rasvahapon lähteen.

PAREMPI STABIILISUUS

Fosfolipidit ovat monin verroin kestävämmässä muodossa kuin triglyseridit, pitäen näin krilliöljyn koostumukseltaan vakaana, kun kalaöljyt hapettuvat ja eltaantuvat helposti (muuttuvat jopa myrkyllisiksi). Krilliöljyllä on toinenkin huomattava etu: se sisältää luonnollisessa muodossa olevaa astaxantiinia, joka on tehokkain tunnettu antioksidantti (300 kertaa tehokkaampi kuin E-vitamiini). Astaxantiini ei ainoastaan säilytä krilliöljyä vakaana, vaan se tuo mukanaan lukemattomia terveyden kannalta tärkeitä etuja keholle, lahjan suoraan luonnosta.

PAREMPI IMEYTYVYYS

Ennen kuin keho pystyy hyödyntämään rasvahappoja, maksan täytyy muuntaa ne fosfolipideiksi. Tämä tapahtuu kaikkien rasvahappojen kohdalla, mukaan lukien kalaöljyt. Krilliöljyssä rasvahapot ovat valmiiksi fosfolipideinä, mikä on fysiologisesti oikea rasvahapon muoto, jotta imeytyminen tapahtuu välittömästi ja keho voi hyödyntää sen.
Tutkimus, jossa verrattiin molempien öljyjen imeytymistä, osoitti että tarvitaan 60% enemmän kalaöljyä, jotta saataisiin sama EPA:n ja DHA:n määrä  verenkiertoon kuin krilliöljyllä saadaan.
Krilliöljyn tärkeys tulee vielä olennaisemmaksi, kun otetaan huomioon, että kehon kaikki solukalvot ovat rakentuneet kahdesta rinnakkaisesta fosfolipidiketjusta, ja esimerkiksi aivot koostuvat 60%:sti rasvasta ─ fosfolipideistä. Krilliöljy tarjoaa näitä tärkeitä fosfolipidejä juuri siinä muodossa, jota keho pystyy hyödyntämään.

ALKUPERÄ JA SUHDE LUONNON KESTÄVYYTEEN
Kalavaranto on laajoilla alueilla ylikalastuksen rasittama ja siten ehtymässä. Kalaöljyn kansainvälisen kaupan vaikutuksesta useimpien kalaöljyjen alkuperää on vaikea tietää.
Krillikantaa ei ole ylikalastettu, ja krillin alkuperä on yksityiskohtia myöten tuunnistettavissa. Krilli kalastetaan tuoreena puhtaista Antarktisista vesistä, ja kalastusta valvoo tarkasti Antarktiksen merielämän resurssien säilyttämistä valvova komissio, Commission for the Conservation of the Antarctic Marine Living Resources (CCAMLR). Krillin kalastus on erittäin ympäristöystävällistä ja ekologisesti kestävää, koska siinä käytetään vasta kehitettyä, innovatiivista kalastusmenetelmää, joka erottelee ja vapauttaa vahingoittamatta tarpeettoman saaliin.
 
KUKIN KRILLIÖLJYKAPSELI SISÄLTÄÄ:
Superba® KrillI öljy 500 mg        
-  Fosfolipidejä: 217 mg             
-  Omega-3: 108 mg                     
-  C20:5n-3 (EPA) 72 mg                     
-  C22:6n-3 (DHA) 11 mg             
Omega-6kokonaismäärä:  10 mg
Astaxanthin:  72 mcg
Muita aineita: Kala gelatin, glyseroli, vesi 


Sattumalta RikkiMikon postin joukosta löytyi tänään Tri Tolosen uusin uutiskirje, jonka eräs artikkeli sattui sopivasti tämän kirjoituksen ja edellisen, syöpääkoskevan artikkelin aihepiiriin. Lue alkuperäiunen Tolosen artikkeli osoitteessa: http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2215
EPA-rasvahappoa syöpäpotilaille
Päivitetty 16.12.2011
Kalaöljyn EPA-rasvahappo, 1,5 grammaa päivässä, ehkäisee jo kuukauden kuluessa syöpäpotilaan sairaalloista laihtumista, vähentää tulehdusta ja kohentaa kuntoa, osoittaa uusi Madridin syöpäklinikan kliininen tutkimus. Siihen osallistui 61 syöpäpotilasta, joista puolet sai EPAa ja puolet toimi verrokkeina. Tulos vahvistaa aikaisemmin Saksassa, Englannissa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa julkaistuja tutkimuksia. Ne puoltavat EPA-rasvahapon (E-EPA) käyttöä syövän tukihoitona.
Lue lisää krilliöljystä täältä!
Krilliöljy (60 kpl) - FinnMSM Oy

KatsoFinnMSM Oy:n video!

Lähetä kommentti