tiistaina, kesäkuuta 14, 2011

OptiMSM. On tyhmää maksaa sellaisesta, josta ei tiedä!

Uusi verkkokauppamme on avattu. Tervetuloa tekemään edullisia kauppoja, tilaamaan puhtaita ja tarkastettuja, hygienisesti ensiluokkaisia OptiMSM- tuotteita. 

OptiMSM:n valmistaa yksinoikeudella USA:n Washingtonin osavaltion Vancouverissa toimiva yritys nimeltään Bergstrom Nutrition. OptiMSM- jauheen valmistuksessa ei ole käytetty mitään lisäaineita, ei edes paakkuuntumisen estoaineita, joita jotkut valmistajat suosivat, jotta tuote olisi hyvin juoksevassa muodossa, mutta nämä lisäaineet saattavat aiheuttaa joillekin käyttäkille ikäviä sivuvaikutuksia. OptiMSM:n valmistusprosessi sisältää nelinkertaisen tislauksen, jolla varmistetaan kaikkien vierasaineiden poistuminen lopputuotteesta.

OptiMSM- tuotteet tuodaan Suomeen ja edelleen FinnMSM:n asiakkaille toimitettavaksi Hollannista. Haagissa toimiva Kala Health International on yhteistyökumppanimme, joka taas on amerikkalaisen Kala Health- yrityksen tytäryhtiö ja OptiMSM- tuotteiden Euroopan alueen toimittaja. Käy tutustumassa yrityksiin oheisten linkkien kautta.

Muistathan, että kuluttajansuoja on turvattu lain voimalla 

(http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/valmistus_ja_myynti/pakkausmerkinnat_/). Se tarkoittaa, että kuluttajalla ennen ostopäätöstään on oikeus saada tietää ostamansa tuotteen alkuperä. Tätä seikkaa kaikki OptiMSM:nkään kauppiaat eivät ole tiedostaneet tai eivät muuten halua toimia jostain syystä lain edellyttämällä tavalla. Kuluttaja ei silloin voi varmistaa ostamansa tuotteen laatua ja sen sopivuutta elintarvikkeeksi.

Useista Kiinassa tapahtuneista elintarvikealan suoranaisista katastrofeista on kerrottu tiedotusvälineissä vuosien kuluessa aina silloin tällöin ja todettu, että kiinalainen elintarvikkeiden laadunvalvonta ei ole toiminut siten kuin meidän lainsäädäntömme edellyttäisi. Kun samanaikaisesti myynnissä on erittäin halpoja MSM -tuotteita, joita kaiken lisäksi markkinoidaan OPTI-MSM:n nimellä (huomaa kirjoitusasu), saattaa sellaisen tuotteen kauppaaminen herättää ajatuksia siitä, että edellä mainittu valmistajan nimen mainitsematta jättäminen saattaa kertoa jostain, mikä ei ole täysin linjassa rehellisen kaupankäynnin sääntöjen kanssa! Varmista siis aina ennen ostopäätöksesi tekoa, että tilaamasi tuotteen alkuperä on jäljitettävissä. Kun asioit FinnMSM Oy:n kanssa, tiedät mitä ostat! On tyhmää maksaa sellaisesta, josta ei tiedä! Vielä tyhmempää panna sitä suuhunsa!


Hyvää kesää toivottaen RikkiMikko


Lähetä kommentti