Loading...

perjantaina, kesäkuuta 18, 2010

Kuinka maksasi voi?

Tunnistatko kuuluvasi johonkin seuraavista ryhmistä?

Testaa tilanteesi, suorita painoindeksitesti: Napsauta tätä! Saadun tuloksen perusteella voit todeta, että
- Olet alipainoinen, jos painoindeksisi on alle 18,5
- Painosi on terveellisen rajojen sisällä, jos painoindeksisi on 18,5 - 25
- Olet ylipainoinen, jos painoindeksisi on alle 30, mutta yli 25.
- Olet liikalihava, jos painoindeksisi on yli 30?
Tee sitten pieni mittauskoe: Kuinka vyötärösi ja lantiosi mitat suhtautuvat toisiinsa: Napsauta tätä!

Painoindeksin arvot:
Alle 18,5: alipaino
18,5 - 25: terveellinen paino
Yli 25: ylipaino (200 %)
Yli 40: sairaalloinen lihavuus (400 %)
Prosenttiluvut kahden luokituksen perässä osoittavat maksan tuhoutumisriskiä. (1) (Viittausten lähteet sivun alareunassa)
Seuraava teksti perustuu Tri Al Searsin minulle lähettämän sähköpostin tekstiin. Alkuperäinen artikkeli löytyy täältä (linkki).
Monet ihmiset kuvittelevat, että mikäli heidän alkoholin tai lääkkeiden käyttönsä ei ole liiallista, heidän maksaansa ei uhkaa suuri vaara, se on turvassa.
Alkoholi ei kuitenkaan ole se suurin vaara, eikä lääkkeiden käyttökään välttämättä. Alkoholin sanotaan edustavan vain noin 6 % riskin nousua.
Sen sijaan liikalihavuus on tekijä, jonka aiheuttama maksaan kohdistuva kokonaisriskin lisäys edustaa jopa 52 %.(2) Kun liikalihavuuteen taipuvainen henkilö ryyppää, hänen riskinsä sairastuttaa maksaansa lisääntyy dramaattisesti. Liikapaino ja alkoholi eivät sovi yhteen!
Esimerkkinä voidaan mainita, että jos normaalipainoinen henkilö nauttii päivittäin kaksi tai useampia drinkkejä, hänellä on kaksinkertainen riski sairastua maksasairauteen. Kun liikalihavan kohdalla sama juomiskulttuuri johtaa 5,9 kertaiseen riskiin.
Tuo tarkoittaa lähes 600 kertaista maksasairauden riskin lisäystä!
Maksasi
  • Valmistaa päivittäin litran verran sappinestettä hajoittaakseen rasvoja. Sappineste on kellertävänvihreää nestettä, jota maksasi tuottaa ja joka varastoituu sappirakkoon. Sappineste esittää olennaista roolia syömiesi rasvojen emulgoinnissa tai hajoittamisessa. Sappinesteen voi ajatella olevan puhdistusaine, joka huolehtii kehosi ihran poistosta!

  • Suodattaa vertasi lähes 400 litraa joka päivä ja poistaa siitä haitallisia myrkkyjä ja muita aineita (mukaan luettuna alkoholi), ja mahdollistaa ravinteiden pääsyn soluihisi.
  • Tuottaa yli 13,000 ratkaisevan tärkeää kemikaalia ja hormonia, mukaanlukien kolesteroli, testosteroni ja estrogeni. Lisäksi maksasi huolehtii yli 50,000 entsyymistä, jotka puolestaan huolehtivat kehosi terveydestä.

  • Säätelee veren sokerin tasoa ja estää vaarallisten sokerihuippujen ja liian alhaisten sokeritasojen syntymistä.
  • Varastoi tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja - mukaan lukien A-, D-, K- ja B12- vitamiinit huolehtien siitä, ettei luustosi haurastuisi.
  • Poistaa sisäisiä ja ulkoapäin tulevia ympäristömyrkkyjä. Mikäli maksasi ei jatkuvasti poistaisi aineenvaihdunnan tuloksena syntyviä hajoamistuotteita ja myrkkyjä, kuolisit muutamassa tunnissa.
Paljon tärkeämpää kuin se mitä maksasi tekee, on se mitä tapahtuu, kun maksasi ei toimikaan oikealla tavalla.

Päästäkseen eroon kaikesta kuona-aineesta, maksasi synnyttää rasvapallosia, jotka keräntyvät sinne maksaan (Tämä on "rasvamaksan" synnyn alku). Nuo rasvapallot sitten virtaavat verenkiertoosi triglyseridin muodossa, joka sitten lisää sydänkohtauksesi riskiä.

Maksasi siirtää myös noita myrkkyjä eri paikkoihin kehossasi, mukaanlukien ihosi. Itse asiassa monet iho-ongelmat, hilseily ja psoriasis juoruavat sairaasta maksasta.

Kaikki tämä edistää osaltaan järjestelmällistä kehon myrkyttymistä, joka nitistää voimiasi, vitaalisuuttasi - jopa seksuaalista viettiäsi. Krooninen heikkous, korkea verenpaine, autoimmuunisairaudet ja "makuuhuoneongelmat" liittyvät usein hitaaseen tai sairaaseen maksaan.
Ellet ole vielä aloittanut painonhallintaohjelmaa, aloita se nyt heti. Sen ei tarvitse olla vaikeaa. Tärkein sääntö painon pudottamisessa on yksinkertaisesti syödä luonnollisessa muodossa olevia ruoka-aineita, siis sellaisia, joita ei ole prosessoitu. Mukaan voi ottaa punaista lihaa, kalaa, kanaa, kananmunia, useimpia vihanneksia, hedelmiä ja pähkinöitä. (3)

Vältä kaikkia prosessoituja ja raffinoituja ruoka-aineita. Aloita sydämen terveysohjelma esimerkiksi tri Al Searsin PACE- ohjelma, josta tietoa löydät täältä. Voit aloittaa kevyesti, vain muutamalla kävelyretkellä korttelin ympäri - vaikka vain kymmenen minuuttia aluksi vaihdellen rasitustasoa päivittäin.

Kaiken lisäksi, voit puhdistaa maksaasi!


Maksaasi ei suunniteltu toimimaan myrkkyjä ja muita tappavia aineita täynnä olevaan maailmaan. Sinun täytyy suoda sille hyvä puhdistustoimi vähintään kaksi kertaa vuodessa, myös silloin kun maksasi on täydellisen terve.

Tri Michael Cutlerilla on tehokas maksanpuhdistusvaihtoehto nimeltään Liver & Kidney Cleanse™.
Tällä Liver & Kidney Cleanse™- ohjelmalla saat ainutlaatuisen, tieteellisin menetelmin laaditun 10 vahvan ravinteen muodostaman yhdistelmän, joka auttaa poistamaan vaarallisia myrkkyjä, ... alkoholin, lääkkeiden, kotitalouskemikaalien, prosessoitujen ruoka-aineiden ja monien muiden aineiden jäämiä kehosta.
Liver & Kidney Cleansen™ aineosat on kliinisesti tutkittu siten, että ne auttavat maksaasi. Tri Al Sears suosittelee sitä täysin sydämin, koska hän tuntee tuon yhdistelmän tehokkuuden ja sen, että se vaikuttaa sillä tavalla kuin sen pitääkin... puhdistaa ja suojelee maksaasi ja munuaisiasi.
Tri Al Sears kannustaa hankkimaan lisätietoa suoraan tri Michael Cutlerilta Napsauta

RikkiMikko Toivottaa lukijoilleen aurinkoista Juhannusta. Pitäkää jalat kuivina, jos nautitte alkoholia! Älkää menkö yksin uimaan!


1 Obesity is the Cause of Most U.S. Liver Damage: Risk of Disease Fourfold Higher in Obese. Mitchel L. Zoler. Family Practice News. July 1, 2004.
2 Ibid.
3 Sears, A. The Doctor’s Heart Cure Book. Dragon Door Publication: Minnesota. 2004.
Lähetä kommentti