Loading...

keskiviikkona, heinäkuuta 19, 2006

Kipuvoide

Valmista oma myrkytön kipuvoide

Hyvin monet Finnmsm:n asiakkat ovat kyselleet reseptiä MSM- voiteen valmistamiseksi. RikkiMikko sai ystävältään lääkäriltä, Arilta (asiaan vihkiytyneet tuntevat tämän henkilön, epätietoiset voivat tiedustella RikkiMikolta) seuraavanlaisen ohjeen oman kipuvoiteen valmistamiseksi. Koska RikkiMikko (ja Ari) haluaa, että mahdollisimman moni voisi hyödyntää tätä ohjetta, julkaistaan se nyt tässä:

Osta luontaistuotekaupasta tai apteekista tuubi (75 ml) Tri Tolosen Bio Carnosin- voidetta. Varaa sopiva, noin kolmen – viiden dl puhdas astia, johon laitat vajaan desilitran (75 ml) puhdasta, haaleaa vettä. Lisää veteen noin 15 g (pari – kolme kukkuraista teelusikallista) MSM- jauhetta ja sekoita hyvin. Purista Bio Carnosin- voide syntyneeseen liuokseen ja sekoita hyvin. Hyvälle tuoksuva voide (lotion) on valmis!

Käytä syntynyttä voidetta kipeän kohdan voiteluun ja kevyeen hierontaan, kunnes liukkaus alkaa hävitä. Kostuta sormet tässä vaiheessa haalealla vedellä ja jatka kipeän kohdan hierontaa kunnes iho tuntuu jälleen kuivalta. Kostuta sormet vielä kerran ja jatka kevyttä hierontaa. Kymmenessä minuutissa olet toivottavasti kokenut sen mitä toivoit: kipu on vaimentunut tai hävinnyt kokonaan! Voit toistaa tämän useita kertoja päivässä ilman mitään sivuvaikutuksia!

On huomattava, että tällainen voide ei sisällä mitään myrkkyjä. Voiteen sisältämän propyleeniglykolin määrä on niin vähäinen, että sillä ei ole mitään kielteisiä vaikutuksia ihmiskeholle. Tätä säilöntäainetta käytetään laajalti mm. meijeriteollisuudessa.

Kaikkea hyvää toivottaen RikkiMikko

P.S. Käy tutustumassa: http://www.drtolonen.com/
Tilaa Tri Tolosen Uutiskirje ilmaiseksi: http://www.drtolonen.com/uutiskirje.asp

P.P.S. Tiesitkö muuten, että MSM:llä saattaa olla hiusten ja kynsien kasvua edistävä vaikutus. MSM:n rikki on eräs olennainen osa keratiini- nimistä aminohappoa, jota terveet hiukset ja kynnet sisältävät runsaasti. Jos ihminen kokee rikin puutetta, saattavat ensimmäiset oireet siitä ilmentyä juuri lohkeilevina kynsinä ja haurastuneina hiuksina. Kun tilanne korjataan nauttimalla ylimääräistä rikkiä MSM:n muodossa, saattaa tilanne korjautua ennalleen!

Voit myös hoitaa hampaitasi MSM:n avulla: terästä hammastahna MSM:llä ja harjaa sillä hampaasi säännöllisesti, niin saat hohtavan valkoiset hampaat! Bakteerit eivät pesi tällä tavalla hoidettuihin hampaisiin, koska niille tarjolla olevia tartuntakohtia hampaan pinnalta ei enää löydy. Sama pätee myös suoliston suhteen; umpipussitaudin eli divertikuloosin aiheuttajaksi paljastuu MSM:n ja C-vitamiinin puute. Tämä johtuu siitä, että näiden aineiden riittävä läsnäolo varmistaa sen, ettei suolen pintaan tartu ja jää olemaan ylimääräistä bakteerikantaa, joka sitten kehittää tuon paksua suolta rasittavan tautitilan.

Linkki alkuperäiseen artikkeliin


"
Diverticulosis
Diverticulosis is the condition where the large intestine gets sluggish, clogged and quits pulsing properly. The feces stop moving properly and nutrition is not passed through the intestine walls. MSM smoothes the coating of the intestine with a Teflon-like coating, allowing feces to pass easily through the intestine. Diverticulosis is an MSM and vitamin C deficiency".

Divertikuloosi eli umpipussitauti on tila, jossa paksusuoli muuttuu laiskaksi, tahmeaksi ja lakkaa tuottamasta normaalia suolen sisältöä eteenpäin vievää supistusliikettä. Ulosteet lakkaavat liikkumasta asianmukaisesti eteenpäin, eivätkä ravinteet läpäise suolen seinämää. MSM muodostaa suolen seinämään teflonmaisen pinnan, joka sallii ulosteiden vapaan liikkumisen suolta pitkin. Umpipussitauti eli divertikuloosi on MSM:n ja C-vitamiinin puutoksen seuraus".

RikkiMikon kommentti:
Relaksoiva MSM-jauhe (metyyli sulfonyyli metaani) vaikuttaa suolen seinämien ympärillä oleviin sileisiin lihaksiin rentouttavasti, jolloin niiden normaali kapasiteetti (...suorittaa peristalttista liikettään) palautuu, ja suoli alkaa toimia sillä tavalla kuin sen kuuluukin. Tällöin vatsa alkaa toimia taas oikein. Ummetus ja pahanhajuinen kaasunmuodostus vähenee. Vatsa toimii! Kouristukset loppuvat! Olo on taas niin kuin pitääkin. Kokeile!
Tiedätkö, että paras lääke refluksitautiin on MSM-jauhe!

Lähetä kommentti