perjantaina, toukokuuta 02, 2014

CalmCream - uusi käsite terveyden ja kauneuden hoitoon!CalmCream on uusi käsite terveyden ja kauneuden hoitoon!

Tämä on todellinen läpimurto. Tähän mennessä ei ole koskaan ollut tuotetta, joka sisältää näitä ainesosia, eikä tule koskaan olemaan  ̶  tarkka luettelo aineosista on etiketissä, kyllä​​! Mutta on olemassa muutamia seikkoja, jotka liittyvät tämän tuotteen valmistukseen, jotka ovat täysin luottamuksellisia ja patentein suojattuja.

CalmCream on patentoidun valmistusmenetelmän mukaan valmistettua voidetta, joka on laajalti käytetty rauhoittamaan ihosairauksia ja auttaa myös erilaisten kipujen hallinnassa. Voiteessa käytetään eräänä aineosana manteliöljyä, joka on yksi parhaita kosteuttavia öljyjä ärtyneelle iholle, mikä johtuu sen välttämättömiä rasvahappoja sisältävästä koostumuksesta.

CalmCream ei ole pelkästään kosmeettinen aine - ei myöskään lääke, mutta yhä useammat ihonhoitotuotteiden valmistajat seuraavat esimerkkiämme ja lopulta ymmärtävät, että iho tarvitsee ravintoa saadakseen takaisin terveen tilansa. Calm Cream sisältää orgaanista rikkiä (MSM), joka on käytännössä ja myös tutkimuksissa osoittautunut ihon pääravinteeksi.

Kun tuotteeseen on lisätty Ayurvedic yrttejä ja A-,D-, ja E-vitamiineja, nämä lisäykset tekevät tästä voiteesta ainutlaatuisen ja tehokkaan tuotteen sekä ihonhoitoon ja kivunlievitykseen. Voidetta voidaan levittää myös rikkinäiselle iholle, hiertymiin ja jopa avonaisiin haavoihin.

CalmCream-voiteen sisältö:
- Tislattu vesi
- MSM (metyyli sulfonyyli metaani)
- Vahaemulsio 
- Glyseryylimonostearaatti
- Glyseroli 
- Manteliöljy 
- Kookosöljy 
- A-vitamiini 
- E-vitamiini (palmitaattimuodossa) 
- D-vitamiini 
- Aloe Vera geeli 
- Kehäkukkauute 
- Patentoitu Ayurvedic tinktuura. 

Tuote ei sisällä mitään petrokemian tuotteita eikä säilöntä- tai väriaineita eikä mitään haitallisia kemikaaleja. 
100 g purkin hinta: 28,50 € FinnMSM Oy:n verkkokaupassa.

Ei kommentteja: