maanantaina, tammikuuta 28, 2013

Cruelty-Free Ester-C
Kala Health Internationalin cruelty-free* Ester-C® 1000 mg


      

     

       *Testattu ilman eläinkokeita -standardin mukainen valmistustapa                     
  Ester-C® 1000 mg on C-vitamiinin innovatiivinen muoto. Se on patentoitu, pH-arvoltaan neutraali C-vitamiini, johon on patentoituna ainesosana lisätty L-treoonihappoaEster-C® imeytyy verenkiertoon nopeammin ja suurempina määrinä kuin tavalliset C-vitamiinivalmisteet. Lisäksi nämä esteröidyt metaboliitit auttavat tätä vitamiinia tunkeutumaan valkoisiin verisoluihin tehokkaammin.
Valkoisissa verisoluissa tiedetään olevan runsaasti C-vitamiinia, jota ne tarvitsevat aineenvaihduntaansa. Tämä vuorostaan vaikuttaa valkoisten verisolujen kykyyn suorittaa tärkeän tehtävänsä ratkaisevana immuniteettijärjestelmän osana.
Esteröity C-vitamiini, valmistetaan luonnollisella tavalla puhdistettuun veteen, ei liuottimiin, ja sen on osoitettu imeytyvän paremmin soluihin vahvistaen immuunijärjestelmää mahdollisimman tehokkaasti.
Ester-C® 1000 mg on monin verroin paremmin imeytyvä ja pitkävaikutteisempi kuin muut C-vitamiinivalmisteet. Ester-C® 1000 mg:n jokaisen milligramman elimistö kykenee käyttämään hyväkseen. Ester-C® 1000 mg on myös täysin vatsaystävällinen, koska sen askorbiinihappo on sidottu kalsiumiin.
-          Ester-C® 1000 mg on valmistettu vesipohjaista menetelmää käyttäen, jossa ei käytetä mitään kemiallisia liuottimia.
-        Ester-C® 1000 mg tukee immuunijärjestelmän, sydämen ja verisuonten toimintaa, sekä silmien ja nivelten hyvinvointia.
-          Ester-C® 1000 mg on patentilla suojattu, luonnollinenvalmiste, ja sen valmistuksessa ei ole käytetty geenimuuntelua; ­­se ei sisällä allergisoivia kemikaaleja eikä keinotekoisia ainesosia.
-         Ester-C® 1000 mg on valmistettu käyttäen kosher-sertifioituja ainesosia.
Terapeuttisena hoitoannoksena suosittelemme kaksi tai kolme tablettia päivässä aikuisille, yksi yli kymmenvuotiaille lapsille, annostelemalla mieluiten puolet aamulla ja puolet myöhään iltapäivällä. Ota paljon nestettä (vettä tai yrttiteetä).

Muut Ester-C ® :n edut ovat:
- Ester-C ® voi auttaa täyttämään päivittäisen C-vitamiinin tarpeen
- Ester-C ® kalsiumaskorbaatti sisältää välttämätöntä kivennäisainetta, kalsiumia.
- Ester-C ® askorbaatti sisältää olennaisesti tärkeitä
​​mineraaleja.
- Ester-C on: patentilla suojattu, luonnollinen, vapaa muuntogeenisistä aineosista valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita-, se on vapaa allergeeneistä, kemikaaleista ja keinotekoisista ainesosista; valmistettu käyttäen kosher-sertifioituja ainesosia.

 

Ei kommentteja: