Loading...

lauantaina, huhtikuuta 09, 2011

Ester-C vitamiini ja bioflavonoidit

C-vitamiini - miksi tarvitsemme sitä
C-vitamiini lyhentää flunssan kestoa
C- vitamiini on ensisijainen antioksidantti, joka auttaa kehoa puolustautumaan vapaita radikaaleja vastaan, joita muodostuu kaiken aikaa kehossamme. C-vitamiini kitkee vapaita radikaaleja ja puhdistaa kehoa jätteistä. Sen antioksidatiivisten eli härskiintymistä estävien vaikutusten lisäksi C-vitamiinilla on monia muitakin edullisia vaikutuksia kehoomme. Ihminen tarvitsee C-vitamiinia vähintään 60 mg vuorokaudessa jotta voisi ehkäistä keripukkia. C-vitamiinin ihanteellinen päiväannos saattaa olla korkeampikin, erityisesti silloin, kun keho on stressaantunut. Linus Pauling, C-vitamiinin johtava tutkija ja kaksinkertainen Nobel-palkinnon voittaja, neuvoo aikuisia nauttimaan jopa 2 - 10 grammaa päivässä. 

 Bioflavonoidit - miksi tarvitsemme niitä
Bioflavonoidit ovat vesiliukoisia aineita, jotka ovat luonnostaan yhdessä läsnä c-vitamiinin kanssa tuoreissa hedelmissä ja vihanneksissa. Bioflavonoidit parantavat kehon kykyä hyödyntää C-vitamiinia.


Ester-C®  on hellävarainen vatsallesi, "vatsaystävällinen". Se on C-vitamiini, joka sisältää maksimimäärän sitrusbioflavonoideja.
Ester-C® on C-vitamiinin happo-emäs-tasapainoinen muoto.
Ester-C® ei ole hapan (pH 6.7) (natrium askorbaatti).
Ester-C ei ärsytä ruoansulatuskanavaa.


Ester-C on myynnissä FinnMSM:n verkkokaupassa hintaan 
21,50 €. pakkaus sisältää 90 tablettia á 1000 mg. www.finnmsm.fi/verkkokauppa
Lähetä kommentti