Loading...

perjantaina, tammikuuta 26, 2007

YLE Radiosoitin

RikkiMikko löysi aivan sattumoisin kiinnostavan kansallisen radiopalvelun, YLE Radiosoittimen. Matkustellessani Jyväskylän alueen ulkopuolella, olen usein jäänyt kaipaamaan Yle Peilin lähetyksiä, joita minulla on ollut tapana kuunnella työn ohessa aamusta iltaan. Tämä kanava lähettää ns. asiaohjelmia, siis pääasiassa puheohjelmia. Ne ovat antaneet sisältöä päivän askareisiin; ei olisi kovinkaan hauskaa tulostaa etikettejä, vastailla sähköposteihin tai pakata MSM- pusseja postituskoteloihin, ellei olisi jotain mielenkiintoista kuunneltavaa taustalla.

Joskus käy niin, että joku asiakas soittaa, ja minun on pakko keskeyttää mielenkiintoisen ohjelman kuuntelu kesken kaiken, mutta ei hätää; nyt voin kuunnella ikäänkuin nauhoitettuna sen ohjelman uudestaan tämän uuden löytöni kautta alusta alkaen. Eikä haittaa vaikka osa asiasta tulee toiseen kertaan. Jos se on mielenkiintoinen ohjelma, sen haluaakin kuunnella uudestaan. Kertaus syventää omaksumista!

Niinpä halusin myös Yle Peilin lähetysalueen ulkopuolella asuvien kotisivuillani vierailevien voivan nauttia tästä YLEn ohjelmatarjonnasta. Tiedän nimittäin, ettei läheskään koko Suomen alueella voi kuunnella radiosta tätä kanavaa, ja kuitenkin varmaan monet haluaisivat olla ajan hermolla mitä tulee luonto-ohjelmiin, taiteen erilaisiin virtauksiin, ajankohtaisiin poliittisiin keskusteluihin ja moniin muihin mielenkiintoisiin juttuihin. Esimerkiksi AamuTV:n ohjelmista osa tulee tätä kautta radioformaattina. Ja löytyyhän sieltä myös TekstiTV ja television ohjelmaopas. Hyvän ruoan ystävät arvostavat varmasti reseptiarkistoa! Täältä YLE Radiosoittimesta sitä sisältöä löytyy!


Lähetä kommentti